Monday, June 12, 2017

ΣΗΜΕΙΏΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΠΠΟΤΕΣ


Οι παντρεμένες γυναίκες, δεν πρόκειται ποτέ να πρέπει να αντιμετωπίσουν από μόνες τους παρόμοιες καταστροφές.

Οι βάρβαροι συγκεντρώνονταν στις πύλες του κάστρου, και το μόνο πρόσωπο που προστατεύει, αρκει να άρει ένα δάχτυλο, για να τους σταματήσει , ήταν η νεαρή γυναίκα της οικογένειας
Ανέτρεψε όλα τα λουλούδια που ήταν ευθυγραμμισμένα, από την απόγνωση..
Πού ήταν ο Γρηγόριος, με τις υποσχέσεις του γάμου, τώρα που χρειάζεται ένας άνθρωπος για να καθοδηγήσει τους ανθρώπους του.

Ο οικονόμος μπήκε απότομα στη μεγάλη αίθουσα. ''Οι βάρβαροι, θέλουν να μιλήσουν με τον υπεύθυνο''.
-Δεν μπορεί να τους μιλήσει.
Έκανε μια χειρονομία απελπισίας. Έψαχνε μια καλή ιδέα. Θα πέθαιναν από την πείνα.

Mετά την «πυρκαγιά, που μόλις τρία χρόνια είχαν καταστραφεί τα εδάφη αυτά, στην πραγματικότητα, χάρη στην αφοσίωση των ανθρώπων της, ήταν σε θέση να διαρρεύσει την είδηση ότι στις φλόγες, ήταν και ο αδελφός της.


Θα μπορούσε να ζητήσει από τον βασιλιά, μια ειδική εξαίρεση για να πάει, να ζητήσει βοήθεια,.με την οποία πρέπει να προσαρμοστεί, λόγω της δύναμης αυτού που θα τον βοηθήσει.
Υπό όρους δηλαδή. Αλλά τώρα είχαν, απροσδόκητο πρόβλημα.
Και το παζάρι που τον περίμενε εκείνο το πρωί τον είχε ξυπνήσει με πυρετό και πονοκέφαλο. Τον Γρηγόρη.

-Μέσα στα τείχη, μπορούμε να υπολογίζουμε σε περίπου είκοσι αναβάτες.
Bάζει στη θέση του ένα από τα βάζα που ανατράπηκαν, όταν είχε χτυπήσει τη γροθιά του στο τραπέζι.
-Ιππότες, από τους πιο άπειρους, Νεολαία που ποτέ δεν έχει δει ένα πεδίο μάχης. Σε κάθε περίπτωση, τι θα μπορούσαν να κάνουν είκοσι αναβάτες, μπροστά σε ένα τέτοιο πλήθος βαρβάρων; Περισσότεροι από εκατό κυρία.
Με το μανίκι του σκουπίσε το νερό από το βάζο .Ήδη έχουν υποστεί επιθέσεις, και ζούσε με τον φόβο ότι αυτές οι δολοφονίες θα μπορούσε να συμβούν και πάλι.
. -Εδώ θα μιλήσουμε με τους εισβολείς.
Υπήρχε ένα άτομο, σε θέση να κάνει την επιχορήγηση και τον κηδεμόνα; Νομίζω ότι ο Γρηγόρης. Ο ίδιος, ήταν μακριά. Κατά τη διάρκεια των ετών που είχε δανείσει τις υπηρεσίες του στον πατέρα της, ήταν σαν αδελφός της. Μετά την πυρκαγιά, είχε υποσχεθεί να την παντρευτεί το συντομότερο. Θα μπορούσε να πάρει την χάρη του βασιλιά, έτσι ώστε να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της τάξης.
Κρίμα, έπρεπε να φύγει για να εκτελέσει τους πολέμους του. Πριν φύγει και προλάβει ο βασιλιάς και διορίσει ανεπιθύμητους της. Είχαν συμφωνήσει να προσποιούνται ότι ο αδελφός ήταν ακόμα ζωντανός.

εισελ -Πριν ξεκινήσετε αυτό το ταξείδι, δεν είναι δυνατό να μην ξέρουμε μερικά πράγματαΑπέναντι από εκεί που θα φάμε συμβολίζει την Αιώνια ανατολή. Στέκεται ο εξωτερικός φρουρός και ζητά από τον εσωτερικό φρουρό να ενημερώσει τον Μαγιστρο πως ένας αμύητος θέλει να εισελθει στον ΝαόΜέτα αφου του δοθεί η άδεια να εισελθει τον ''κεραμώνουν'' του ζητούν τα μυστικά σύμβολα για να εισελθει Ο Μαγιστρος, είναι αντιβασιλιάς
φαμε Η πύληαπό εκεί που θα μπούμεβλέπει ΤουρκίαΑλικαρνασσόαλλά στην πραγματικότητα για τους Ιππότες του Ναού, την Ιερουσαλήμ. Γι αυτό ο Αρθούρος είπε, ''ο καθένας θα βρει την δικιά του Ιερουσαλημ'', οταν κυρηξε την Σταυροφορία του, προς τους Ιπποτες της στρογγυλής τραπέζης. Η ταφρος, το νερο και ο πυρσος ειναι συμβλοα του α' βαθμου μυησης για τους Ιπποτες που προέρχονταν από την Σκωτία. Ιωνια

No comments:

Post a Comment